Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

Συμμετοχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στην 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Ο Δήμος Αρταίων και η Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ διοργανώνουν φέτος την 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό κέντρο Άρτας «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Άρτα και κάθε χρόνο την επισκέπτεται χιλιάδες κόσμος από όλη την Περιφέρεια και την Δυτική Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει τεράστια επισκεψιμότητα στην έκθεση.
Μέλημα της διοργάνωσης είναι η Έκθεση να επικεντρωθεί:
• στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
• στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
• στην ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών
• στην προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών
Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης αυτής προσπάθειας, ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην 8η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας με δικό του περίπτερο.
Για την επίτευξη του στόχου της, η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις επιχειρήσεις, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους συνεταιρισμούς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και επιθυμούν να προβάλουν τις δραστηριότητές τους και τα τοπικά προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του Δήμου, να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στα τηλέφωνα 2685360225, 2685360215 και 6947935228.